WHO

WE ARE

The idea of Moo Beef Steak Restaurant was conceived through a trip to Texas. In the midst of the boundless and spectacular landscape, mouthwatering steak by the raging fire and humming melodies of cowboys fueled great emotions. That inspiration further gave rise to a wish of making the reenactment of this unique cultural essence become reality in Vietnam – in 2008, the first Moo Beef Steak Restaurant was officially inaugurated in Hanoi. 

At the moment in Vietnam, gourmands fond of beefsteak had still been enjoying the dish in a traditional manner. Moo Beef Steak changed this habit as the first restaurant to put on offer steak experiences with sauce, which combined American dining style and Vietnamese recipes to deliver a harmonious and more palatable presentation of dishes. Warmly embraced, Moo Beef Steak chain has expansively spread across major cities and is divided into three target customer segments:

MOO BEEF STEAK PRIME

Moo Beef Steak Prime comprises the most luxurious ingredients and unique recipes, with direct sources of imports of Prime beef from top beef suppliers such as Tyson and Omaha (US), Mulwarra (Australia) and Hitachi (Japan).  

​MOO BEEF STEAK

Moo Beef Steak aims at a delicate balance between product quality and price by employing Prime and Choice beef from suppliers, i.e. Tyson, Omaha and Mulwarra. The processing is based on genuine American steak recipes and adjusted to fit for the Vietnamese and bring customers closer to their vernacular tastes.

​MOO MOO STEAK

Moo Moo Steak is suitable for the hectic and convenience craving lifestyle of the white collars in the wake of the industrial lifestyle. Thanks to its rich menu of selective beef from prestigious beef suppliers above, steaks are quickly processed and meant to meet demands of youngsters who crave for brand new experiences.

Ý tưởng xây dựng nhà hàng Moo Beef Steak bắt đầu từ một chuyến đi tới Texas. Giữa khung cảnh thiên nhiên hoang vu đẹp ngút ngàn, món steak thơm lựng bên ánh lửa bập bùng và giai điệu quyến rũ của các chàng cao bồi đã khơi dậy những cảm xúc mạnh mẽ. Nguồn cảm hứng ấy đã chắp cánh cho ước muốn tái hiện nét văn hóa độc đáo này ở Việt Nam trở thành hiện thực – năm 2008, nhà hàng Moo Beef Steak đầu tiên chính thức được khai trương tại Hà Nội.

​Thời điểm đó ở Việt Nam, các thực khách yêu thích món steak vẫn thưởng thức theo cách truyền thống. Moo Beef Steak đã thay đổi thói quen của họ và là nhà hàng đầu tiên mang tới trải nghiệm steak cùng các món sốt, kết hợp phong cách ẩm thực Mỹ với cách chế biến của người Việt để mang tới hương vị hài hòa và phù hợp. Được đón nhận rộng rãi, đến nay, hệ thống Moo Beef Steak đã phát triển rộng khắp tại các thành phố lớn và chia thành ba phân khúc tiếp cận khách hàng:

​Moo Beef Steak Prime tập hợp những nguyên liệu cao cấp nhất và cách chế biến độc đáo, với nguồn nhập khẩu trực tiếp thịt bò thượng hạng (Prime) từ các thương hiệu bò uy tín hàng đầu như Tyson và Omaha (Mỹ), Mulwarra (Úc), Hitachi (Nhật).​

 

​Moo Beef Steak hướng tới sự cân bằng giữa chất lượng sản phẩm và giá thành, sử dụng thịt bò thượng hạng (Prime) và cao cấp (Choice) từ các thương hiệu Tyson, Omaha, Mulwarra. Cách chế biến dựa trên tiêu chuẩn steak phong cách Mỹ kết hợp với khẩu vị người Việt, mang tới cảm giác gần gũi cho người thưởng thức.

Moo Moo Steak phù hợp với phong cách sống năng động, tiện ích của giới công sở, văn phòng giữa nhịp sống hiện đại. Với thực đơn phong phú có chất lượng thịt bò được lựa chọn từ các thương hiệu bò uy tín trên, những món steak được chế biến nhanh, đồng thời đáp ứng trải nghiệm cho những bạn trẻ thích khám phá những hương vị ẩm thực mới.

Công ty TNHH FNBBIZ

GPKD số 0107328883 do Sở KH và ĐT TP Hà Nội cấp ngày 22/02/2016  – GĐ/Sở hữu website  Trần Ngọc Định 

​Chính sách và Quy Định

​Chính sách Bảo Mật

Customer service

1900636323